Expert

DU VET VAD SOM KRÄVS

och därför finns våra pickuper i tre storlekar – Single Cab, Extended Cab och Double Cab. Oavsett storlek har du samma stryktåliga och driftsäkra pickup. Med grundmodellerna BASE, ACTIVE, SELECT och EXPERT kan du välja de utrymmen och den utrustning som passar dig. Det finns en kaross för varje behov och det gör så att du kan kombinera både jobb och fritid.

I modellen Expert, som är en Double Cab, får du en perfekt kombination av en riktig arbetshäst med flak, som är 155 cm,  att lasta på samtidigt som du kan få in hela familjen med barnstolar och allt när det bär av på äventyr. Vill du ha mer utrustning och tillbehör är det bara fantasin som sätter gränser. Du kan anpassa den efter tycke och smak för att få den perfekta funktionaliteten för just dina behov. 

Grundutrustning utöver BASE
ACC, Hajfena, 8 högtalare, Läderklädd ratt, Farthållare med rattkontroll, Backkamera, 8-tums mediadisplay, Sidosteg, Låscylinder bakläm, Elektriskt justerbar förarstol, Larm, Läderklädsel, Rattkontroll ljudanläggning, Nyckelkort och startknapp.

Pickup egenskaper

*Finasiell leasing: alla priser exkl moms, 36 mån, rta 3,95 %, 30 % förhöjd förstahyra, restvärde 45%, ordinarie avg.

PICKUP FACTS

PICKUP COLORS

Splash White

Titanium Silver Metallic

Obsidian Gray Mica

Cosmic Black Mica

Venetian Red Mica

Silky White Pearl* X

*Endast Viking

Klimatanläggning

Rattkontroll ljudanläggning

"Shift on the fly" fyrhjulsdrift med lågväxel.

Rattkontroll farthållare

Automatisk växellåda

Instrumentpanel