Viking

DU VET VAD DU VILL HA

ISUZU Viking är för dig som vill ha allt. Det räcker med att titta på den för att förstå att det här är en speciell modell. Det mesta under skalet är överdimensionerat: bromsar, de bärande balkarna, bultar, rostskydd – allt det som skiljer en bruksbil från en vanlig.

Men som sagt, utsidan är det som drar blickarna till sig. Med Viking får du en maxutrustad pickup som har allt i komfort- och bruksväg. Baskonceptet är vår vridstarka 164 hk turbodiesel, i- och urkopplingsbar fyrhjulsdrift med lågväxel och ett stort oömt flak.

Utrustningen innehåller till exempel skärmbreddare, utvändiga detaljer i Gun Metal-utförande, 9 tums navigator, parkeringssensor, tygmattor och interiördetaljer i svart pianolack. Svart flakbåge, hajfena på taket, rolltop på flaket och extraljus med LED i grillen är andra detaljer som sticker ut. Viking är helt enkelt en bil som tar för sig, både i stan och i lervällingen.

Fjädringen är inställd åt det lite mer komfortbetonade hållet men utan att kompromissa med last- och terrängkapaciteten. Du kan dra upp till 3,5 ton och lasta hela 994 kg. Räcker inte utrustningen till? I vårt tillbehörssortiment hittar du massor av utrustning att komplettera med, alla med 3 års garanti.

Grundutrustning utöver EXPERT
Dragkrok Flakinklädnad Flakmatta Rolltop Sportbar EZ-Down & Up LED ST4 Komfortfjädring Skärmbreddare Tonade bakrutor Sidosteg Parkeringssensor bak Takrails Navigator 9" Centrallås bakläm Tygmattor Halvljusautomatik och komfortblinkers

Möjlighet att byta ut Sportbar och Rolltop mot en kåpa, S-Serien med öppningsbara glasrutor. Kostnad för bytet 5 900kr exkl. moms.

Finns endast i Silky White Pearl och Cosmic Black Mica.

Pickup egenskaper

*Leasing exkl. moms via Isuzu Finans beräknat på 36 mån, 30 % särskild leasingavg. och 45% restvärde. Månadskostnaden är vägledande, individuell beräkning lämnas av din återförsäljare.

Pickupen på bilden kan vara extrautrustad. Lokala prisavvikelser kan förekomma och vi reserverar oss för ev. felskrivningar samt förbehåller oss rätten till ändringar utan föregående information.

PICKUP FACTS

PICKUP COLORS

Splash White X

Titanium Silver Metallic X

Obsidian Gray Mica X

Cosmic Black Mica

Venetian Red Mica X

Silky White Pearl*

*Endast Viking