lär dig allt om nya
isuzu d-max

Lär dig allt om nya Isuzu D-Max med våra demonstrationsfilmer, uppdelade på fem avsnitt. Modellen som visas i filmerna är vår toppmodell XRX i färgen Silky White Pearl. Läs mer om den här.

Utvändigt

I detta avsnitt går vi ett varv runt nya D-Max och visar exteriöra nyheter, däribland flaket som har blivit högre, bredare och länge än föregående modell. Vi öppnar också huven för att titta närmre på nyheterna i motorrummet.

Invändigt

Mycket har hänt på insidan. I detta avsnitt pratar vi bland annat om dom nya sätena och dess funktioner. Vi går även igenom en mängd nya funktioner som nya D-Max erbjuder på insidan.

Säkerhet

Nya Isuzu D-Max belönades med fem stjärnor i senaste Euro NCAP. I detta avsnitt förklarar vi utvalda säkerhetsfunktioner som gör nya D-Max till en av klassens säkraste.  

Hjul och bromsar

Nya, bredare och större däck och kraftigare bromsskivor är bara några av nyheterna som vi tittar på detta avsnitt. Vi plockar av hjulen och visar vad som hänt från föregående modell.  

Undersidan

I detta avsnitt hissar vi upp bilen och visar marknadens kraftigaste ram. Dessutom går vi närmre in på dom nya förbättrade köregenskaperna i terräng- och landsvägskörning.