AT35

Isuzu AT35 ser ut att kunna ta dig till sydpolen och tillbaka. Och det kan den, för det är just den resan som AT35 är utvecklad för. ”AT” står för Arctic Trucks som är vår samarbetspartner och specialisten på att bygga världens mest stryktåliga pickuper.

Tillsammans har vi skapat en Isuzu som är redo att trotsa naturlagarna. Om du brukar titta på brittiska Top Gear, så vet du vad en AT-pickup kan göra! I ett av programmen använde man en av bilarna för bestiga en aktiv vulkan, en annan gång körde man en AT till självaste sydpolen.

Det få känner till är att AT35 ingår i vårt standardsortiment, så vem som helst kan beställa den närsomhelst. Det du får är en helt ombyggd pickup med extra hög markfrigång, specialutvecklad fjädring, solitt underkörningsskydd, skärmbreddare, 35’’ hjul och mycket, mycket annat. Själva idén med den här bilen är att ta pickup-konceptet så långt det bara går. Fast utan att tappa själva grunden, alltså slitstyrkan, lastbarheten och mångsidigheten.

AT35 är i grund och botten en Expert Double Cab och ett väldigt bra exempel på hur långt man kan utveckla en Isuzu-pickup utan att tumma på de grundläggande egenskaperna. Den är unik, specialbyggd – men ändå med fulla garantier och fullt laglig att köra på vanliga vägar med vanligt körkort. Men när du kör den, då känner du dig allt annat än vanlig. Sydpolen nästa?

Vill du maximera utseendet? Välj till BlackLine på din kommande Isuzu!

Klicka på länken i texten eller i menyn till höger för mer information.

Grundutrustning utöver EXPERT
Flakinklädnad Pro-Lift Tonade bakrutor Centrallås till bakläm Skålformade gummimattor

AT35-unik utrustning
AT35-unik dragkrok, Uppgraderad fjädring (Fox Performance Series), Skärmbreddare, 35” Nokian Rotiiva, stänkskydd, sidosteg i aluminium och underkörningsskydd.

Pickup egenskaper

*Leasing från Isuzu Finans: 30% första förhöjd hyra, 36 mån, 6000 mil, 50% restvärde. Kostnaden är vägledande, individuell beräkning lämnas av din återförsäljare. Leasingpriser är exkl. moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

Pickupen på bilden kan vara extrautrustad. Lokala prisavvikelser kan förekomma och vi reserverar oss för ev. felskrivningar samt förbehåller oss rätten till ändringar utan föregående information.

fr. 474 900 kr

Nu fr. 3 099 kr/mån*

exkl. moms

Boka provkörning

Hitta återförsäljare

Se alla tillbehör

Lägg till BlackLine

PICKUP FACTS

PICKUP SIZE

Splash White

Titanium Silver Metallic

Obsidian Gray Mica

Cosmic Black Mica

Silky White Pearl* X

*Endast Viking

 

Double Cab

AT35 har säten för upp till fem personer med ett rymligt baksäte på 950 mm i benutrymme. Fyra dörrar och bra flakstorlek samt extra hög markfrigång, specialutvecklad fjädring, skärmbreddare och 35" hjul.

  • 1552 x 1530 x 465 mm invändigt lastflak.
  • 925 kg* maximal last.
  • 3500 kg*2 maximal släpvagnsvikt.

Angivna uppgifter gäller fordonen som de lämnar farbriken. Monterad utrustning sänker max lastvikt. Notera att uppgifterna för mått och vikt kan variera något pga tolerans- och produktionsvariationer.
* Maximal last varierar mellan olika modellår och automat/manuellt utförande. 
*Max. släpvagnsvikt gäller bromsat släp.

ISUZU HISTORIA

100 års historia och banbrytande lösningar gör att du kan lita på din Isuzu Pickup fullt ut.

 

 

 

Historien om Isuzu Pickuper går tillbaka till WASP-modellen som presenterades 1963, som skulle vara ett fordon med utseendet av en personbil, men som även kunde utföra hårt arbete.