ACTIVE

Isuzu Active har tre tydliga karaktärsdrag. Den har förlängd hytt, väl tilltagen standardutrustning och ett rymligt flak på 179 cm. Den större hytten har ett baksäte som du själv väljer om du vill använda till passagerare eller som ett extra förvaringsutrymme.

I standardutrustningen ingår bland annat farthållare, 7-tums mediadisplay, ACC, läderklädd ratt och 6 högtalare. Active bygger på samma stabila konstruktion som alla Isuzu-pickuper. Den har en turbodiesel på 164 hk, i- och urkopplingsbar fyrhjulsdrift med lågväxel och bak sitter det bladfjädrar som tål tung last även i besvärlig terräng. Dragvikten är 3,5 ton och lastvikten över 1 ton. Active är valet för dig som inte vill kompromissa, du får både rymlig hytt och rymligt flak.

Grundutrustning utöver BASE
ACC, Takantenn, 6 högtalare, Läderklädd ratt, Farthållare med rattkontroll, Backkamera och 7-tums mediadisplay.

Pickup egenskaper

*Leasing från Isuzu Finans: 30% första förhöjd hyra, 48 mån, 6000 mil, 40% restvärde. Kostnaden är vägledande, individuell beräkning lämnas av din återförsäljare. Leasingpriser är exkl. moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

Pickupen på bilden kan vara extrautrustad. Lokala prisavvikelser kan förekomma och vi reserverar oss för ev. felskrivningar samt förbehåller oss rätten till ändringar utan föregående information.

fr. 249 900 kr

fr. 1 899 kr/mån*

exkl. moms

Boka provkörning

Hitta återförsäljare

Se alla tillbehör

PICKUP FACTS

PICKUP COLOR

Splash White

Titanium Silver Metallic X

Obsidian Gray Mica X

Cosmic Black Mica

Silky White Pearl X

 

Extended Cab

Active har säten för upp till två personer och en sittbänk bak för kortare transport av ytterligare två personer. Fyra dörrar, bakdörrar med omvända gångjärn och bra flakstorlek.

  • 1795 x 1530 x 465 mm invändigt lastflak.
  • 1021 - 1026 kg* maximal last.
  • 3500 kg*2 maximal släpvagnsvikt.

Angivna uppgifter gäller fordonen som de lämnar farbriken. Monterad utrustning sänker max lastvikt. Notera att uppgifterna för mått och vikt kan variera något pga tolerans- och produktionsvariationer.
*Maximal last varierar mellan olika modellår och automat/manuellt utförande.
*2 Max. släpvagnsvikt gäller bromsat släp.

ISUZU HISTORIA

100 års historia och banbrytande lösningar gör att du kan lita på din Isuzu Pickup fullt ut.

 

 

 

Historien om Isuzu Pickuper går tillbaka till WASP-modellen som presenterades 1963, som skulle vara ett fordon med utseendet av en personbil, men som även kunde utföra hårt arbete.