BASE

SINGLE | EXTENDED | DOUBLE

Isuzu Base finns i tre olika hyttstorlekar. Single Cab med 2305 mm flak, Extended Cab med 1795 mm flak och en Double Cab med 1552 mm flak. Alla tre har en turbodiesel med 164 hk. De har i- och urkopplingsbar fyrhjulsdrift, lågväxel, dragvikt på upp till 3,5 ton och en lastvikt på hela 1,1 ton.

Med nya turbodieselmotorn som är euro 6 klassad utan AdBlue och som går att tanka på HVO100 är våra tre Base modeller det självklara valet för dig som behöver ett pålitligt arbetsfordon. 

Base Single Cab har dessutom en annan viktigt fördel, den går att köpa. Isuzu är nämligen en av få pickup-leverantörer som lagerför en Single Cab.

Isuzu Base är 100 % funktion och ett bra bevis på allt vi lärt oss efter att ha byggt pickuper, transportbilar och dieselmotorer i över 100 år. Isuzu Base är på riktigt, precis som allt som rör Isuzu. Den är ett verktyg som tål att användas till alla slags jobb, på alla underlag, i alla väder.

Så allt du behöver göra nu är att välja vilken hyttstorlek som passar dig bäst.

Grundutrustning

AC, 2 högtalare, Telescopic-antenn, Svart stötfångare fram, Centrallås, Fyrhjulsdrift, Lågväxel 4x4, Svart tygklädsel, Elektriska fönsterhissar, Stabiliseringkontroll med antispinn, 6 airbags, Hill Descent control, Hill Start, Växelindikator, LED belysning fram som automatiskt dagljus och ABS-bromsar med bromsassistanssystem.

Finns endast i Splash White.

Pickup egenskaper

*Leasing från Isuzu Finans: 30% särskild leasingavgift, 4 500 mil, 36 mån, 45% restvärde. Kostnaden är vägledande, individuell beräkning lämnas av din återförsäljare. Leasingpriser är exkl. moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

Pickupen på bilden kan vara extrautrustad. Lokala prisavvikelser kan förekomma och vi reserverar oss för ev. felskrivningar samt förbehåller oss rätten till ändringar utan föregående information.


SINGLE CAB

fr. 219 900 kr

fr. 1 950 kr/mån*

 

EXTENDED CAB

fr. 229 900 kr

fr. 2 040 kr/mån*

 

DOUBLE CAB

fr. 244 900 kr

fr. 2 170 kr/mån*

exkl. moms

Boka provkörning

Hitta återförsäljare

Beräkna månadskostnad

Se alla tillbehör

PICKUP FACTS

PICKUP SIZE

SINGLE CAB

EXTENDED CAB

DOUBLE CAB


 

Splash White

Titanium Silver Metallic X

Obsidian Gray Mica X

Cosmic Black Mica X

Silky White Pearl* X

*Endast Viking

PICKUP SIZE

ISUZU HISTORIA

100 års historia och banbrytande lösningar gör att du kan lita på din Isuzu Pickup fullt ut.

 

 

 

Historien om Isuzu Pickuper går tillbaka till WASP-modellen som presenterades 1963, som skulle vara ett fordon med utseendet av en personbil, men som även kunde utföra hårt arbete.