Base

DU VET VAD SOM KRÄVS

ISUZU Base är en Single Cab med 230 cm flak och en turbodiesel med 164 hk. Den har i- och urkopplingsbar fyrhjulsdrift, lågväxel, dragvikt på upp till 3,5 ton och en lastvikt på hela 1,1 ton.

Base har dessutom en annan viktigt fördel, den går att köpa. ISUZU är nämligen en av få pickup-leverantörer som lagerför en Single Cab. ISUZU Base är 100 % funktion och ett bra bevis på allt vi lärt oss efter att ha byggt pickuper, transportbilar och dieselmotorer i över 100 år. ISUZU Base är på riktigt, precis som allt som rör ISUZU. Den är ett verktyg som tål att användas till alla slags jobb, på alla underlag, i alla väder.

Grundutrustning
AC, 2 högtalare, Telescopic-antenn, Svart stötfångare fram, Centrallås, Fyrhjulsdrift, Lågväxel 4x4, Svart tygklädsel, Elektriska fönsterhissar, Stabiliseringkontroll med antispinn, 6 airbags, Hill Descent control, Hill Start, Växelindikator, LED belysning fram som automatiskt dagljus och ABS-bromsar med bromsassistanssystem.

Finns endast i Splash White.

Pickup egenskaper

*Leasing via Isuzu Finans: 30% särskild leasingavgift, 36 mån, fr.40% RV. Kostnaden är vägledande, individuell beräkning lämnas av din återförsäljare. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

Pickupen på bilden kan vara extrautrustad. Lokala prisavvikelser kan förekomma och vi reserverar oss för ev. felskrivningar samt förbehåller oss rätten till ändringar utan föregående information.

PICKUP FACTS

PICKUP COLORS

Splash White

Titanium Silver Metallic X

Obsidian Gray Mica X

Cosmic Black Mica X

Venetian Red Mica X

Silky White Pearl* X

*Endast Viking