FLAKBIL

Isuzu Flakbil som bygger på vår populära Active har tre tydliga karaktärsdrag. Den har förlängd hytt, väl tilltagen standardutrustning och ett rymligt specialbyggt aluminiumflak på 210 cm. Den större hytten har ett baksäte som du själv väljer om du vill använda till passagerare eller som ett extra förvaringsutrymme.

En komplett flakbil med fällbara och avtagbara lämmar vilket möjliggör lättare lastning och lossning och kan dessutom nyttjas som ett helt plant flak för transport av gods som annars tar i lämmarna. Med ett invändigt mått på 210 cm x 178 cm har flaket stor lastkapacitet.

Flaket har 6 st lastöglor för smidig och säker förankring av gods. Lastöglorna viks enkelt ned och döljs i flakbotten när de inte används.

Design och konstruktionslösningar är genomgående baserade på lättbyggnadsteknik för att erbjuda marknadens lägsta påbyggnadsvikt och därmed maximal lastförmåga. Kombinationen funktion och säkerhet är dokumenterat av högsta klass. 

I standardutrustningen ingår bland annat automatlåda, farthållare, 7-tums mediadisplay, ACC, läderklädd ratt och 6 högtalare. Flakbilen bygger på samma stabila konstruktion som alla Isuzu-pickuper. Den har en turbodiesel på 164 hk, i- och urkopplingsbar fyrhjulsdrift med lågväxel och bak sitter det bladfjädrar som tål tung last även i besvärlig terräng. Dragvikten är 3,5 ton och lastvikten med monterat flak är 940 kg. Flakbilen är valet för dig som inte vill kompromissa, du får både rymlig hytt och ett mångsidigt och rymligt flak.

Köp till något av våra specialanpassade flaktillbehör

  • Långgodsställning: 6.900:- exkl. moms
  • Verktygslåda: 7.900:- exkl. moms

Grundutrustning utöver BASE
ACC, Takantenn, 6 högtalare, Läderklädd ratt, Farthållare med rattkontroll, Backkamera och 7-tums mediadisplay.

Pickup egenskaper

*Leasing från Isuzu Finans: 30% första förhöjd hyra, 48 mån, 6000 mil, 40% restvärde. Kostnaden är vägledande, individuell beräkning lämnas av din återförsäljare. Leasingpriser är exkl. moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

Pickupen på bilden kan vara extrautrustad. Lokala prisavvikelser kan förekomma och vi reserverar oss för ev. felskrivningar samt förbehåller oss rätten till ändringar utan föregående information.

AUTOMAT

fr. 319 900 kr

fr. 2 431 kr/mån*

exkl. moms

Boka provkörning

Hitta återförsäljare

Se alla tillbehör

PICKUP FACTS

PICKUP COLOR

Splash White

Titanium Silver Metallic X

Obsidian Gray Mica X

Cosmic Black Mica X

Silky White Pearl X

ISUZU HISTORIA

100 års historia och banbrytande lösningar gör att du kan lita på din Isuzu Pickup fullt ut.

 

 

 

Historien om Isuzu Pickuper går tillbaka till WASP-modellen som presenterades 1963, som skulle vara ett fordon med utseendet av en personbil, men som även kunde utföra hårt arbete.