PROMAN

Isuzu Proman har en stor hytt med fyra dörrar och plats för 5 personer med trepunktsbälten på alla platser. På flaket sitter vår egen glasfiberkåpa vilket borgar för slitstyrka, perfekt passform och möjligheten att välja extra tillbehör från en omfattande meny. 

Proman är mångsidig som få andra pickuper och den är 100 % Isuzu. Fyrhjulsdriften med lågväxel, bladfjädringen bak och den vridstarka turbodieseln på 164 hk är resultatet av över 100 års erfarenhet av att bygga pickuper, transportbilar och dieselmotorer. Proman kan lösa alla personbilens uppgifter och är dessutom kapabel att dra 3,5 ton, frakta 991 kg och ta dig över lera, snö och sönderkörda vägar.

Det syns inte utanpå men en Isuzu pickup är byggd som ingen annan pickup. Vi tar inga genvägar utan överdimensionerar i stort sett allt. Det som verkligen särskiljer en Isuzu är det som sitter under skalet.

Standardutrustningen omfattar bland annat dragkrok, flakinklädnad, tvättbar flakmatta, sidosteg och metallskyddad bakläm med gasdämpad öppning. Är du sugen på mer så är det bara att klicka på tillbehör ovan. Vi lämnar 3 års garanti på alla tillbehör, så tryggheten sitter även i detaljerna.

Grundutrustning utöver SELECT
Dragkrok Flakinklädnad Sidosteg  Kåpa LRD Flakmatta EZ-Down Skålformade gummimattor.

Köp till vårt populära och robusta förvarningssystem - helt i aluminium
Förvaringssystem

Pickup egenskaper

*Leasing från Isuzu Finans: 30% första förhöjd hyra, 48 mån, 6000 mil, 40% restvärde. Kostnaden är vägledande, individuell beräkning lämnas av din återförsäljare. Leasingpriser är exkl. moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

Pickupen på bilden kan vara extrautrustad. Lokala prisavvikelser kan förekomma och vi reserverar oss för ev. felskrivningar samt förbehåller oss rätten till ändringar utan föregående information.

fr. 304 900 kr

fr. 2 317 kr/mån*

exkl. moms

Boka provkörning

Hitta återförsäljare

Se alla tillbehör

PICKUP FACTS

PICKUP COLOR

Splash White

Titanium Silver Metallic

Obsidian Gray Mica X

Cosmic Black Mica X

Silky White Pearl X

 

Double Cab

Proman har säten för upp till fem personer med ett rymligt baksäte på 950 mm i benutrymme. Fyra dörrar och bra flakstorlek samt en LRD kåpa.

  • 1552 x 1530 x 465 mm invändigt lastflak.
  • 966 - 971 kg* maximal last.
  • 3500 kg*2 maximal släpvagnsvikt.

Angivna uppgifter gäller fordonen som de lämnar farbriken. Monterad utrustning sänker max lastvikt. Notera att uppgifterna för mått och vikt kan variera något pga tolerans- och produktionsvariationer.
*Maximal last varierar mellan olika modellår och automat/manuellt utförande.
*2 Max. släpvagnsvikt gäller bromsat släp.

ISUZU HISTORIA

100 års historia och banbrytande lösningar gör att du kan lita på din Isuzu Pickup fullt ut.

 

 

 

Historien om Isuzu Pickuper går tillbaka till WASP-modellen som presenterades 1963, som skulle vara ett fordon med utseendet av en personbil, men som även kunde utföra hårt arbete.