SELECT

Pris efter ISUZU Miljöbonus:

fr. 239.900:–
fr. 2.130:–/mån*

 

Alla ISUZU pickuper är bruksbilar som är byggda för att vara arbetsredskap och rulla 365 dagar om året. Men även bruksbilar sak vara var komfortabla. Select är ett bra exempel på just det.

Det här är vår fyrdörrarsmodell med fullstort baksäte, godkända trepunktsbälten på alla 5 sittplatserna och extra hög utrustningsnivå. I standardutrustningen ingår bland annat ACC, 8 högtalare, läderklädd ratt, farthållare, backkamera och 18-tums aluminiumfälgar. Motorn är precis som i alla våra modeller en turboladdad diesel på 164 hk och flaket är 155 cm långt.

Det kan också vara bra att veta är fyrhjulsdriften är i- och urkopplingsbar med lågväxel, även under färd. En annan, minst lika viktig detalj är att SELECT är försedd med terrängskydd under motorn och framvagnen. Dragvikten är 3,5 ton och flaket klarar en last på 991 kg.

Grundutrustning utöver BASE
ACC, Takantenn, 8 högtalare, Läderklädd ratt, Farthållare med rattkontroll, Backkamera och 7-tums mediadisplay.

Pickup egenskaper

*Leasing från ISUZU Finans: 30% särskild leasingavgift, 4 500 mil, 36 mån, 45% restvärde. Kostnaden är vägledande, individuell beräkning lämnas av din återförsäljare. Leasingpriser är exkl. moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

Pickupen på bilden kan vara extrautrustad. Lokala prisavvikelser kan förekomma och vi reserverar oss för ev. felskrivningar samt förbehåller oss rätten till ändringar utan föregående information.

PICKUP FACTS

PICKUP COLORS

Splash White

Titanium Silver Metallic

Obsidian Gray Mica

Cosmic Black Mica

Silky White Pearl* X

*Endast Viking