SELECT

 

Alla Isuzu pickuper är bruksbilar som är byggda för att vara arbetsredskap och rulla 365 dagar om året. Men även bruksbilar sak vara var komfortabla. Select är ett bra exempel på just det.

Det här är vår fyrdörrarsmodell med fullstort baksäte, godkända trepunktsbälten på alla 5 sittplatser och extra hög utrustningsnivå. I standardutrustningen ingår bland annat ACC, 8 högtalare, läderklädd ratt, farthållare, backkamera och 18-tums aluminiumfälgar. Motorn är precis som i alla våra modeller en turboladdad diesel på 164 hk och flaket är 155 cm långt.

Det kan också vara bra att veta är fyrhjulsdriften innefattar lågväxel och är i-och urkopplingsbar under färd. En annan, minst lika viktig detalj är att SELECT är försedd med terrängskydd under motorn och framvagnen. Dragvikten är 3,5 ton och flaket klarar en last på 991 kg.

Grundutrustning utöver BASE
ACC, Takantenn, 8 högtalare, Läderklädd ratt, Farthållare med rattkontroll, Backkamera och 7-tums mediadisplay.

Pickup egenskaper

*Leasing från Isuzu Finans: 30% första förhöjd hyra, 48 mån, 6000 mil, 40% restvärde. Kostnaden är vägledande, individuell beräkning lämnas av din återförsäljare. Leasingpriser är exkl. moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

Pickupen på bilden kan vara extrautrustad. Lokala prisavvikelser kan förekomma och vi reserverar oss för ev. felskrivningar samt förbehåller oss rätten till ändringar utan föregående information.

fr. 264 900 kr

fr. 2 013 kr/mån*

exkl. moms

Boka provkörning

Hitta återförsäljare

Se alla tillbehör

PICKUP FACTS

PICKUP SIZE

Splash White

Titanium Silver Metallic

Obsidian Gray Mica

Cosmic Black Mica

Silky White Pearl* X

*Endast Viking

 

Double Cab

Select har säten för upp till fem personer med ett rymligt baksäte på 950 mm i benutrymme. Fyra dörrar och bra flakstorlek.

  • 1795 x 1530 x 465 mm invändigt lastflak.
  • 986 - 1001 kg* maximal last.
  • 3500 kg*2 maximal släpvagnsvikt.

Angivna uppgifter gäller fordonen som de lämnar farbriken. Monterad utrustning sänker max lastvikt. Notera att uppgifterna för mått och vikt kan variera något pga tolerans- och produktionsvariationer.
*Maximal last varierar mellan olika modellår och automat/manuellt utförande.
*2 Max. släpvagnsvikt gäller bromsat släp.

ISUZU HISTORIA

100 års historia och banbrytande lösningar gör att du kan lita på din Isuzu Pickup fullt ut.

 

 

 

Historien om Isuzu Pickuper går tillbaka till WASP-modellen som presenterades 1963, som skulle vara ett fordon med utseendet av en personbil, men som även kunde utföra hårt arbete.