VIKING

Isuzu Viking är för dig som vill ha allt. Det räcker med att titta på den för att förstå att det här är en speciell modell. Det mesta under skalet är överdimensionerat: bromsar, de bärande balkarna, bultar, rostskydd – allt det som skiljer en bruksbil från en vanlig.

Men som sagt, utsidan är det som drar blickarna till sig. Med Viking får du en maxutrustad pickup som har allt i komfort- och bruksväg. Baskonceptet är vår vridstarka 164 hk turbodiesel, i- och urkopplingsbar fyrhjulsdrift med lågväxel och ett stort oömt flak.

Utrustningen innehåller till exempel skärmbreddare, utvändiga detaljer i Gun Metal-utförande, 8 tums navigator, parkeringssensor, tygmattor och interiördetaljer i svart pianolack. Viking är helt enkelt en bil som tar för sig, både i stan och i lervällingen.

Fjädringen är inställd åt det lite mer komfortbetonade hållet men utan att kompromissa med last- och terrängkapaciteten. Du kan dra upp till 3,5 ton och lasta hela 994 kg. Räcker inte utrustningen till? I vårt tillbehörssortiment hittar du massor av utrustning att komplettera med, alla med 3 års garanti.

Grundutrustning utöver EXPERT
Dragkrok Flakinklädnad Pro-Lift Komfortfjädring Skärmbreddare Tonade bakrutor Sidosteg Parkeringssensor bak Takrails Tygmattor Halvljusautomatik och komfortblinkers Infotainment 8"

Finns endast i Silky White Pearl och Cosmic Black Mica.

Pickup egenskaper

*Leasing från Isuzu Finans: 30% första förhöjd hyra, 48 mån, 6000 mil, 40% restvärde. Kostnaden är vägledande, individuell beräkning lämnas av din återförsäljare. Leasingpriser är exkl. moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.

Pickupen på bilden kan vara extrautrustad. Lokala prisavvikelser kan förekomma och vi reserverar oss för ev. felskrivningar samt förbehåller oss rätten till ändringar utan föregående information.

fr. 359 900 kr

fr. 2 735 kr/mån*

exkl. moms

Boka provkörning

Hitta återförsäljare

Se alla tillbehör

PICKUP FACTS

PICKUP SIZE

Splash White X

Titanium Silver Metallic X

Obsidian Gray Mica X

Cosmic Black Mica

Silky White Pearl*

*Endast Viking

ISUZU HISTORIA

100 års historia och banbrytande lösningar gör att du kan lita på din Isuzu Pickup fullt ut.

 

 

 

Historien om Isuzu Pickuper går tillbaka till WASP-modellen som presenterades 1963, som skulle vara ett fordon med utseendet av en personbil, men som även kunde utföra hårt arbete.