FRONTBÅGE

Låg frontbåge komplett med 3st extraljus och kablage.
Frontbågarna finns i krom eller i matt svart. Extraljus är av märket Hella Luminator och monteras 10mm innanför bågens ytterkant för att skydda extraljusen vid mindre påkörning.


Hella Luminator Metall
Luminator Metall är förmodligen marknadens stabilaste extraljus. Hus och fot är tillverkade i pressgjuten mattsvart metall. Referenstal 37,5, E-godkänd.


Hella Luminator Krom
Luminator Chromium med längre räckvidd än tidigare. Hus och fot är tillverkade i pressgjuten kromad metall med högglansförkromad sarg. Referenstal 50, E-godkänd.


Hella Luminator LED
Luminator LED har en unik design, med trippelreflektorer, högpresterande LED samt positionsljus med Kartoval®-linsoptik, allt för en lång och jämn ljusbild. Med lysdioder (LED) som ljuskälla behöver inte längre några glödlampor bytas och strömförbrukningen blir endast 30W. Tack vare datoroptimerad finjustering av lysdioderna och friform-reflektorerna får detta extraljus en ljusfärg och ljusbild som slår xenontekniken i prestanda. Det är mer vilsamt för ögat och minskar förarens trötthet. Luminator LED har ett stabilt, pressgjuten mattsvart metallhus och högglansförkromad sarg. Multivolt 12-24V. Referenstal 40, E- godkänd.

Läs mer på hella.se

Rek. Pris fr.

12 500 kr*

inkl. montering

exkl. moms

Hitta återförsäljare

Varianter:

Produkt Färg Artikelnummer Rek.pris (exkl.moms)
Frontbåge + 3st Luminator (krom) F.båge krom IP058 12 500 kr
Frontbåge + 3st Luminator LED F.båge krom IP059 19 500 kr
Frontbåge + 3st Luminator (svart) F.båge svart IP060 12 500 kr
Frontbåge + 3st Luminator LED F.båge svart IP062 19 500 kr

* Lokala prisavvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser.