backupcontent

LÄS ÄVEN OM

KAPACITET

3,5 ton dragvikt och över 1 ton lastvikt. Lägger du till 240 mm markfrigång och ett vadningsdjup på hela 800 mm är nya D-Max svårslagen.Kapacitet betyder att kunna prestera när det verkligen gäller.

läs mer

STYRKA

D-Max är byggd med den kraftigaste ramen på marknaden. Det gör att den tål tung last och kan köras i besvärlig terräng. Även bromsskivor och trummor har graderats upp. Att bygga starkt ligger i vårt lastbils-DNA.

läs mer

SÄKERHET

Vår vision är att erbjuda den säkraste pickupen på marknaden. Autobroms, kollisionsvarnare, adaptiv farthållare, trafikskyltsavläsning och filassistans, för att nämna några av säkerhetssystemen.

Läs mer

KOMFORT

Fjädringen i D-Max ger mjuk och komfortabel körning både med full last och när du kör helt olastat. Personbilskänslan förstärks ytterligare med 2-zons klimatanläggning och en 9-tums touch-skärm.

Läs mer

FÄRGER

Välj mellan en mängd moderna färgalternativ som ser lika bra ut i stadsmiljö som i tuff terräng.

SPLASH WHITE
DOLOMITE WHITE PEARL
MERCURY SILVER
OBSIDIAN GRAY
ISLAY GRAY
ONYX BLACK
VALENCIA ORANGE
RED SPINEL
BIARRITZ BLUE

Download brochure

HYTTSTORLEKAR

Du vet vad som krävs och därför finns våra pickuper i tre storlekar – Single Cab, Extended Cab och Double Cab. Oavsett vilken hyttstorlek du väljer, får du samma stryktåliga och driftsäkra pickup.

DOUBLE CAB

UTRYMME FÖR ALLT

Vår fyrdörrarsmodell med fullstort baksäte där upp till fem personer kan färdas bekvämt. Rejäl lastförmåga på det 157 cm långa flaket gör vår Double Cab till en mångsidig modell. Double Cab kan sammanfattas som två fordon i ett och har utrymme för allt.

UTRUSTNINGSNIVÅER

EXTENDED CAB

EN SMART KOMPROMISS

Extended Cab kännetecknas av en förlängd hytt, säten för två personer fram samt en sittbänk bak för ytterligare två personer. Bänken kan enkelt fällas och användas som extra förvaringsutrymme. Dessutom ett extra rymligt flak på 180 cm.

UTRUSTNINGSNIVÅ

SINGLE CAB

HUNDRA PROCENT FUNKTION

Isuzu är en av få pickup-leverantörer som lagerför Single Cab. En modell med maximalt flakutrymme på hela 233 cm. Det självklara valet för dig som behöver ett pålitligt arbetsfordon med utrymme. Isuzu Single Cab är 100% funktion för grova jobb.

UTRUSTNINGSNIVÅ