Avtalspartners

AVTALSPARTNERS

STARKA PARTNERS SOM FÖRENKLAR DITT KÖP AV PICKUP

Vare sig det gäller en trygg finans eller en pålitlig påbyggare så kan vi tillsammans med våra utvalda sammarbetsparterns göra ditt pickup-köp ännu smidigare och bättre.

MASKINENTREPRENÖRERNA

ME är bransch- och arbetsgivarorganisationen för Sveriges maskinentreprenörer. ME företräder och stödjer drygt 4 100 medlemmar med 21 000 anställda och arbetar för branschens utveckling. 

LÄS MER

WASA KREDIT

I nära 30 år har Wasa Kredit hjälpt företag med säljfinansiering. Med stark branschkännedom och lokal närvaro finns Wasa Kredit tillgängliga för rådgivning under hela avtalsperioden.

LÄS MER

SKL KOMMENTUS INKÖPSCENTRAL

SKL Kommentus ägs av Sveriges Kommuner och Landsting. Inköpscentralen erbjuder en bred portfölj av ramavtal som kan förenkla försörjningen av varor och tjänster till kommuner, landsting och regioner.

LÄS MER

SAMKÖPSRABATTER

Samköpsrabatter drivs av LRF Samköp. Samköpsrabatter ger dig som äger jord, skog eller är verksam inom Sveriges gröna näringar bättre priser och villkor. Tillsammans gör vi bättre affärer.

LÄS MER

BILBYGGARNA I WALLHAMN

Som en av de ledande påbyggarna i Norden utvecklar, förädlar och anpassar Bilbyggarna fordon efter kundens önskemål så att bilen blir det arbetsredskap som krävs för att göra ett bra jobb.

LÄS MER