Om isuzu

OM ISUZU

Det började 1963 och vår historia fortsätter

Isuzu har en lång och stolt tradition som sträcker sig tillbaka till 1963, när Isuzu Wasp introducerades – ett fordon designat för att kombinera personbilens utseende med lastbilens funktionalitet. Sedan dess har Isuzu, med en historia som börjar redan 1916, utvecklats till en av världens ledande tillverkare av både lätta och tunga transportfordon samt världens största producent av dieselmotorer.

Med över 23 miljoner tillverkade dieselmotorer och en global närvaro, fortsätter Isuzu att driva framåt med innovation och kvalitet. Företagets dedikation har lett till att över 6 miljoner människor över hela världen har förlitat sig på Isuzus pickupers styrka, tillförlitlighet och låga ägandekostnader.

SEE Technology:

Framtiden för Isuzu Isuzu är i framkant när det kommer till att möta de globala transportbehoven med hållbar och pålitlig teknologi. Genom SEE Technology, som står för Säkerhet, Ekonomi och Miljö, tar Isuzu ett helhetsgrepp om framtidens utmaningar inom fordonsindustrin.

Denna strategi reflekterar företagets åtagande att utveckla transportlösningar som inte bara är effektiva och ekonomiska, utan också ansvarsfulla gentemot vår planet. Säkerhet är kärnan i Isuzus designfilosofi, med målet att skydda både föraren och andra trafikanter. Genom avancerade säkerhetssystem och innovativa lösningar strävar Isuzu efter att minimera riskerna på vägarna.

 

Ekonomi är avgörande för våra kunder, och Isuzu arbetar oavbrutet för att optimera bränsleeffektiviteten och sänka driftskostnaderna. Isuzus dieselmotorer är kända för sin låga förbrukning och höga prestanda, vilket ger en ekonomisk fördel för användare över hela världen.

Miljö är en prioritet som genomsyrar allt Isuzu gör. Från forskning och utveckling till produktion och bortom, är Isuzus mål att minska koldioxidutsläppen och bidra till en hållbar framtid. Genom innovativa teknologier och miljövänliga initiativ, leder Isuzu vägen mot grönare och renare transportlösningar.

Med SEE Technology fortsätter Isuzu att utveckla produkter som inte bara möter dagens behov utan också förutser och adresserar morgondagens utmaningar. Isuzus nya pickup inkapslar denna filosofi och representerar ett steg framåt mot en mer hållbar, ekonomisk och säker framtid på vägarna.

 

 

En pickup med tradition och innovation


 Isuzu D-Max, lanserad första gången 2002, har blivit en symbol för hårt arbete och tillförlitlighet. Namnet D-Max reflekterar Isuzus strävan efter maximal kvalitet och prestanda, där "D" står för det thailändska "ดี" som betyder "bra" och "Max" representerar "maximum".

Genom åren har D-Max utvecklats genom nya generationer 2012, 2017 och 2020, vilket visar Isuzus engagemang för innovation och att möta kundernas behov. Med miljontals sålda enheter globalt, står D-Max ut för sin exceptionella bränsleekonomi, branschledande dragvikt och låga driftskostnader.

Isuzus erfarenheter från tillverkningen av över 700,000 lastbilar, bussar och pickuper varje år har bidragit till D-Maxens framstående prestanda och tillförlitlighet. Isuzu D-Max är inte bara en pickup; den är en äkta partner redo för alla utmaningar.