Mer styrka

STYRKA

NYA ISUZU D-MAX - REDO ATT TA SIG AN DE TUFFASTE UTMANINGARNA

KRAFTIGASTE RAMEN PÅ MARKNADEN

Nya D-Max är byggd med den kraftigaste ramen på marknaden med 8 tvärbalkar. Det gör att den tål tung last och kan köras i besvärlig terräng, samtidigt. Kraftiga skivbromsar och klassens starkaste drivaxlar är också bra exempel på den trygghet och slitstyrka vi erbjuder. Att bygga starkt ligger i vårt lastbils-DNA.

ATT BYGGA STARKT LIGGER I VÅRT LASTBILS-DNA

De längsgående rambalkarna är 14 procent högre och 34 procent bredare med högre andel höghållfast stål, vilket gör konstruktionen till segmentets starkaste plattform. En extra tvärgående balk har adderats och konstruktionen är nu 26 procent mer vridstyv. Samtidigt är drivaxlarna nästan 9 procent grövre och saknar den annars vanligt förekommande kragen som försvagar konstruktionen. Se filmen där vi hissar upp nya D-Max och bland annat visar marknadens kraftigaste ram.

LÄR DIG ALLT OM NYA D-MAX

NYA D-MAX HAR KLASSENS LÄGSTA CO2-UTSLÄPP

Den vidareutvecklade turbodieselmotorn har för första gången fått AdBlue-teknik för att minska kväveoxidutsläppen. Nya D-Max har dessutom klassens lägsta CO2-utsläpp och EURO 6d-klassning.

HITTA NÄRMSTA ÅTERFÖRSÄLJARE

Läs även om

KAPACITET

3,5 ton dragvikt och över 1 ton lastvikt. Lägger du till 240 mm markfrigång och ett vadningsdjup på hela 800 mm är nya D-Max svårslagen.Kapacitet betyder att kunna prestera när det verkligen gäller.

läs mer

SÄKERHET

Vår vision är att erbjuda den säkraste pickupen på marknaden. Autobroms, kollisionsvarnare, adaptiv farthållare, trafikskyltsavläsning och filassistans, för att nämna några av säkerhetssystemen.

Läs mer

KOMFORT

Fjädringen i D-Max ger mjuk och komfortabel körning både med full last och när du kör helt olastat. Personbilskänslan förstärks ytterligare med 2-zons klimatanläggning och en 9-tums touch-skärm.

Läs mer