Säkerhet

SÄKERHET

D-MAX BLIR FÖRST I KLASSEN MED FULL POTT I EURO NCAP

D-Max sätter ny standard för pickuper när det gäller säkerhet och är den enda pickup som klarar 5 stjärnor i Euro NCAP 2020. Noterbart är också att ingen modell i segmentet tidigare erhållit lika högt betyg för sitt förarassistanssystem.

se hela euro-ncap testet här

ISUZU D-MAX SÄTTER NY STANDARD FÖR PICKUPER NÄR DET GÄLLER SÄKERHET

ADAS ÄR STANDARD I ALLA UTFÖRANDEN

Det nya, avancerade förarassistanssystem ADAS bygger på en stereokamera, som kompletterats med såväl radar som sonar. I skrivande stund finns ingen konkurrerande modell i pickupsegmentet som erbjuder lika många funktioner. ADAS innefattar över 20 assistans- och säkerhetssystem och är standard i alla utföranden. T.ex. autobroms, kollisionsvarnare, adaptiv farthållare, trafikskyltsavläsning, mm.

AKTIV SÄKERHET

Oavsett utrustningsnivå är D-Max fylld med inbyggda aktiva säkerhetsfunktioner för en tryggare färd.

TRAFIKSÄKERHET

PARKERINGSSÄKERHET

FILSÄKERHET

KÖRSÄKERHET

PASSIV SÄKERHET

Medan D-Max gör allt för att undvika körincidenter finns det en rad inbyggda passiva säkerhetsfunktioner.

 

ECALL - ELEKTRONISKT NÖDANROP

Ett eCall är ett automatiserat larmsamtal. Sensorer i bilen känner av när t.ex. krockkudden utlöses och bilen ringer då upp 112 och skickar med viss data, bland annat bilens GPS-position. Det finns även en knapp i bilen för att manuellt kunna utlösa larmet och på så sätt kontakta till 112, exempelvis om någon i bilen blir sjuk eller om man ser en trafikolycka eller brand.

LÄS ÄVEN OM

KAPACITET

3,5 ton dragvikt och över 1 ton lastvikt. Lägger du till 240 mm markfrigång och ett vadningsdjup på hela 800 mm är nya D-Max svårslagen.Kapacitet betyder att kunna prestera när det verkligen gäller.

läs mer

STYRKA

D-Max är byggd med den kraftigaste ramen på marknaden. Det gör att den tål tung last och kan köras i besvärlig terräng. Även bromsskivor och trummor har graderats upp. Att bygga starkt ligger i vårt lastbils-DNA.

läs mer

KOMFORT

Fjädringen i D-Max ger mjuk och komfortabel körning både med full last och när du kör helt olastat. Personbilskänslan förstärks ytterligare med 2-zons klimatanläggning och en 9-tums touch-skärm.

Läs mer