TESTER OCH OMDÖMEN

Se när nya Isuzu D-Max sätts på prov

Här kan du se nya Isuzu D-Max alla egenskaper sättas på prov i så väl tuff terräng som i vardagssituationer och avancerade testmiljöer av världsledande pickup-experter. Pickuperna i några av filmerna kan i viss utrustning skilja sig från den svenska versionen.

NYA ISUZU D-MAX FICK FULL POTT I EURO NCAP

Nya Isuzu D-Max fick full pott och belönades med fem stjärnor i senaste Euro NCAP. Isuzu är marknadens enda pickup som testats enligt det tuffare protokollet för 2020. Noterbart är också att ingen modell i segmentet tidigare fått lika högt betyg för sitt förarassistanssystem.
Läs hela pressreleasen här

CarAdvice testar åtta av Australiens populäraste pickuper

Åtta pickuper testas av CarAdvice i deras årliga megatest. Bland annat jämförs köregenskaper, säkerhet och komfort. Och du kan säkert gissa vilken modell som avslutar på topp? Om du är intresserad av att läsa mer detaljerad information från testerna hittar du det här.
CarAdvice är Australiens största utgivare av blanda annat bilnyheter och omfattande oberoende recensioner och råd. 

CarExpert testar årets mest efterlängtade pickup 

I videon får vi se nya Isuzu D-Max egenskaper testas både on-road och off-road. Bland annat testas hur bilen fungerar i vatten. Vi får också se detaljerade tekniktester.
CarExpert består av ett team genuina bilexperter som tar fram kvalitativa, informativa och opartiska bilrecensioner, nyheter och jämförelser – allt med tittarens intressen i fokus.

CarsGuide testar nya Isuzu D-Max

I CarsGuides video testas nya Isuzu D-Max alla aspekter grundligt. Bland annat testas säkerhet, bränsleförbrukning och köregentskaper, både on-road och off-road. 
CarsGuide tror att det finns ett bättre och lättare sätt att köpa och sälja bilar, därför fokuserar de på att göra saker tydligare, enklare och lite roligare för Australiensiska bilköpare. 

4WD 24-7 testar nya Isuzu D-Max riktigt hårt

Nya modellen av Isuzu D-Max jämförs med den förra i tuffa tester i riktigt tuffa terränger. Dessutom testas och diskuteras bilarnas egenskaper av en rad olika experter. 
4WD 24-7 har testat fyrhjulsdrivna bilar i Australiens tuffa terräng i 20 år och de delar regelbundet med sig av tips, recensioner.