Tester och omdömen

TESTER OCH OMDÖMEN

TRUCKING SCANDINAVIA TESTAR

ARKTISK FÖRÄDLING AV ISUZU-PICKISEN

Arctic Trucks har förädlat Isuzu D-Max till en ädelsten för öknen, grustaget eller snömassorna. En bil som garanterat gör dig till kung i grustaget.

Publicerad i Trucking Scandinavia nr. 3 2022. Av Stefan Nilsson (text och foto). Tidningen kan köpas på shop.trucking.se

LÄS HELA TESTET HÄR

TEKNIKENS VÄRLD TESTAR

DUELL MELLAN ISUZU D-MAX OCH TOYOTA HILUX

Isuzu själva skryter med att de har satt in den kraftigaste ramen på marknaden i nya D-Max. Och visst känns rambygget och chassit stabilt.

Teknikens Värld nr 2/2022. Av Per-Erik Sundström (text) och Patrik Lindgren (foto) Finns att köpa där tidningar säljs eller går att beställa på Teknikens Världs sida www.teknikensvarld.se 

LÄS HELA TESTET HÄR

ATL TESTAR

ISUZUS NYA – EN MAXAD UPPLEVELSE

När utbudet av pickuper kraftigt förändras och många märken antingen lämnar eller ingår nya samarbeten, går Isuzu sin egen väg och introducerar en ny generation. ATL har passat på att se hur väl den håller måttet i ett förändrat startfält.

LÄS HELA TESTET HÄR

TRAILER TESTAR

REJÄLT UPPDATERAD ISUZU D-MAX

Vi har hunnit med en provkörning och kan bara konstatera att det handlar om en helt ny pickup där detaljarbetet i hytten känns betydligt mer påkostat, liksom alla förarstödsystem.

LÄS HELA TESTET HÄR

Trailer nr 5/2021. Av Stefan Nilsson (text och foto) Finns att köpa där tidningar säljs eller går att beställa på Trailers sida www.trailer.se

JORDBRUKSAKTUELLT TESTAR

D-MAX HAR FÅTT EN TOTAL ”MAKEOVER”

Jordbruksaktuellt fick chansen att provköra nya Isuzu D-max. Med den nya modellen har Isuzu inte kompromissat med vare funktion, komfort eller säkerhet.

LÄS HELA TESTET HÄR

Jordbruksaktuellt nr 9/2021. Av Björn Schubert (text och foto) Finns att köpa där tidningar säljs eller går att beställa på Jordbruksaktuellts sida www.ja.se

SKOGSAKTUELLT PROVKÖR NYA D-MAX

I våras fick Skogsaktuellt möjligheten att provköra nya Isuzu D-Max. Här kan ni se deras film från provkörningen.

 

 

DEN MODERNA HANTVERKAREN TESTAR

D-MAX ÄR MED IMATCHEN IGEN

Efter någon mil på grusvägen är det ingen tvekan, nya D-Max levererar, och i den här typen av terräng känner sig bilen verkligen som hemma. D-max har tagit ett rejält kliv framåt, både designmässigt och sett till de digitala förarstöden.

LÄS HELA TESTET HÄR

Den moderna hantverkaren nr 4/2021. Av Anders Myrdal (text och foto) Finns att köpa där tidningar säljs eller går att beställa på DMH:s sida www.dmh.nu

TRUCKING SCANDINAVIA TESTAR

MED MAXAD
SÄKERHET

Nya D-Max ett lyft på alla plan jämfört med tidigare modell. En rejäl utmanare mot både Toyota, Nissan och Ford. Framför allt är den byggd för tuffa tag, lite med Isuzuns status som lastbilsbyggare i grunden.LÄS HELA TESTET HÄR

Trucking nr 6/2021. Av Stefan Nilsson (text och foto) Finns att köpa där tidningar säljs eller går att beställa på Truckings sida www.trucking.se

NYA ISUZU D-MAX FICK FULL POTT I EURO NCAP

Nya Isuzu D-Max fick full pott och belönades med fem stjärnor i senaste Euro NCAP. Isuzu är marknadens enda pickup som testats enligt det tuffare protokollet för 2020. Noterbart är också att ingen modell i segmentet tidigare fått lika högt betyg för sitt förarassistanssystem.

LÄS HELA TESTET HÄR

MÅNGFALT PRISAD

I TUFF KONKURRENS MED MARKNADENS ANDRA PICKUP-MÄRKEN HAR
ISUZU TAGIT HEM TRE TUNGA TITLAR.

Ansedda engelska 4x4 Magazine har utsett nya Isuzu D-Max till ”Pickup of the Year 2021”. Dessutom tog Isuzu hem titeln som "Best Pickup 2021" av engelska nättidningen Business Vans. I Australien har The West Australian korat nya D-Max till ”Ute of the Year 2020”. Isuzu tog också snabbt positionen som bäst säljande pickup på kontinenten.

Gemensam nämnare för dessa erkännanden har varit den höga säkerheten och det avancerade förarassistanssystemet ADAS. Nya Isuzu D-Max får även beröm för interiör design och komfort samt kompetens och kvalitet.

INTERNATIONELLA TESTER

Här har vi samlat ett axplock av internationella tester från bland annat England och Australien. Pickuperna i några av filmerna kan i viss utrustning skilja sig från den europeiska marknaden.

CARADVICE TESTAR ÅTTA AV AUSTRALIENS POPULÄRASTE PICKUPER

Åtta pickuper testas av CarAdvice i deras årliga megatest. Bland annat jämförs köregenskaper, säkerhet och komfort. Och du kan säkert gissa vilken modell som avslutar på topp? Om du är intresserad av att läsa mer detaljerad information från testerna hittar du det här.

CAREXPERT TESTAR ÅRETS MEST EFTERLÄNGTADE PICKUP 

I videon får vi se nya Isuzu D-Max egenskaper testas både on-road och off-road. Bland annat testas hur bilen fungerar i vatten. Vi får också se detaljerade tekniktester.

CARSGUIDE TESTAR NYA ISUZU D-MAX

I CarsGuides video testas nya Isuzu D-Max alla aspekter grundligt. Bland annat testas säkerhet, bränsleförbrukning och köregentskaper, både on-road och off-road.

4WD 24-7 TESTAR NYA ISUZU D-MAX HÅRT

Nya modellen av Isuzu D-Max jämförs med den förra i tuffa tester i riktigt tuffa terränger. Dessutom testas och diskuteras bilarnas egenskaper av en rad olika experter.